CEL SZKOLENIA
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i umiejętności niezbędnych w pełnieniu funkcji Pełnomocnika, jako osoby koordynującej wdrażanie i doskonalenie Systemu HACCP.
Prowadzone jest przez doświadczonego szkoleniowca, czynnego Pełnomocnika posiadającego wieloletnią praktykę zarówno we wdrażaniu Systemów Zarządzania Jakością jak i HACCP oraz przeprowadzaniu audytów wewnętrznych, zewnętrznych.
DLA KOGO
Szkolenie przeznaczone jest dla kandydatów na Pełnomocników i Pełnomocników Systemu HACCP a także do wszystkich osób zainteresowanych uzyskaniem perspektywicznych kwalifikacji zawodowych. Ukończenie szkolenia uprawnia do pełnienia funkcji Pełnomocnika Systemu HACCP.
ZAKRES SZKOLENIA
Szkolenie trwa 1 dzień i swoim zakresem obejmuje:
- Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności.
- Wymagania GHP i GMP i ich omówienie w praktycznej realizacji.
- Wymagania zasad systemu HACCP wg Codex Alimentarius i ich omówienie w praktycznej realizacji.
- Rodzaje zagrożeń i wpływ na jakość zdrowotną żywności, źródła zagrożeń.
- Metodyka wdrażania zasad systemu HACCP.
- Zakres obowiązków, uprawnień i odpowiedzialność Pełnomocnika systemu HACCP.
CERTYFIKAT
Uczestnicy otrzymają imienny certyfikat ukończenia szkolenia: PEŁNOMOCNIK SYSTEMU HACCP.
- Szkolenie trwa 1 dzień, godz. 9.00-16.00
- Cena szkolenia:
- 800zł brutto za jedną osobę
- Jeżeli przedsiębiorstwo zgłosi więcej niż jedną osobę na szkolenie, proponujemy rabat !!!
- Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, imienny certyfikat ukończenia szkolenia, przerwy kawowe, obiad
- Cena nie obejmuje zakwaterowania
- Kontakt:
- tel. 504 253 600
- e-mail: lidia.jablonska@delta-iso.pl